Je to příležitost, aby se do Krnova přijeli poveselit za svými kamarády i klienti z jiných sociálních služeb. Do Kofoly dorazili hosté z bruntálského Sagapa, ze Zámku Dolní Životice i klienti harmonie, kteří jsou uživateli chráněného bydlení ve Městě Albrechticích a Osoblaze.

„Všichni se oblékli do společenských oděvů, a jak jim to všem slušelo! Celý sál nám zkrášlila květinová výzdoba, kterou vyrobili pracovníci Harmonie. Pro všechny bylo připraveno pohoštění i oběd. Velký dík patří provozovateli klubu Martinovi Hradečnému, který se ujal role moderátora a vybíral hudbu k tanci. Klienti mohli využít i fotokoutek, který pro ně připravila jedna z pracovnic Harmonie. Koutek byl neustále obsazen, fotili se nejen klienti, ale i studenti, k fotografování mohli využít i bubliny s vtipnými hláškami,“ uvedla za pracovníky Harmonie Zuzana Peřinová.

Klienti Harmonie se pobavili se svými přáteli v krnovském klubu Kofola.Zdroj: Harmonie

Do zábavy se zapojili také studenti Střední školy dopravy a cestovního ruchu v Krnově pod vedením Věry Moravcové. Jedna ze studentek si připravila a předvedla moderní tanec. Studenti nabídli několik soutěží, vítězové soutěží byli odměněni krásnými cenami a drobné dárečky čekaly na všechny.

Ilustrační foto.
Závod míru začíná, dorazí i Dominik Hašek
Trhy v Zabełkówe (Zabělkově), 4. června 2019.
Popularita polských trhů neklesá. Mezi zákazníky převažují Češi
Oprava štětované cesty na Cvilín se týká úseku dlouhého 158 metrů. Posledních 20 metrů kamenné stezky těsně pod cvilínskými schody je zapsáno v seznamu kulturních památek.
Štětovaná cesta na Cvilín má závady, naštěstí v záruce