Dary do tomboly

V programu tradičního plesu nesmí chybět ani losování plesových vstupenek o ceny z tomboly. Do ní svými sponzorskými dary přispívají místní podniky, firmy, ale i veřejnost.

„Děkujeme všem firmám, podnikům, drobným živnostníkům i ostatním sponzorům za ceny do tomboly. Seznam všech dárců zveřejníme v městských novinách Náš domov a na webu města," poděkovala Alena Pajkošová, vedoucí odboru kultury pro město Bruntál.

„Těší mě však, že na naši výzvu na webu města reagují i dárci z řad veřejnosti," dodala Alena Pajkošová.

Hosté plesu

Tak jako každý rok chtějí organizátoři představit milé hosty i osobnosti města Bruntál.

„Pro předtančení byly vybrány bruntálské ženy, jež ve svém volném čase tančí flamenco. Vede je lektorka z Olomouce, Petra Pšenicová, která v průběhu večera také vystoupí se svým sólem," sdělila Alena Pajkošová.

Módní návrhářka Alena Wilson si k představení své kolekce společenských šatů vybrala nejen modelky, ale také „reálné" ženy z Bruntálu.

Na plese proběhne také tradiční dražba zubaté žáby, bruntálského maskota, který se staroměstským rodákem a závodníkem Rallye Dakar, Martinem Kolomým, tuto náročnou offroadovou soutěž absolvoval.

Hudební doprovod

„Vedle hlavní scény, kde bude vystupovat TIP TOP Band ze Skalice, se hosté plesu mohou těšit na pravou jihomoravskou krojovanou cimbálovku v restauraci a diskotéku dole v přízemí," prozradila Alena Pajkošová.

Hudební hvězdou večera bude také zpěvák Laďa Kerndl, který loni na bruntálském jazzfestu oslavil své životní jubileum a pokřtil knihu a CD.

Miriam Opletalová