Modelka Tereza Chlebovská z Krnova je nositelkou titulu Česká Miss roku 2012. Když médiím potvrdila, že právě prožívá těhotenství se svým přítelem fotbalistou Pavlem Kadeřábkem, bulvární novináři byli nervózní, že rodiče neprozradili pohlaví svého očekávaného potomka.

SENZACE: ŠŤOUCHAČKY A STEHÝNKO PRO KLUKY!

Když pak Tereza Chlebovská umístila na svůj profil fotografii oběda s popiskem „Šťouchačky a pečené stehýnko pro ty moje kluky,"„ dělníci bulváru z toho okamžitě vykouzlili senzační zprávu.

„Je to venku, i když cestou, kterou možná česká modelka použít nechtěla. Vyzradila totiž pohlaví svého potomka pomocí na první pohled nevinné fotografie na Instagramu! Narodí se brzy naděje pro český nároďák, nebo budoucí modelka?," jásaly nad fotkou kuřete a brambor Blesk, Extra i další bulvární novináři.

Pak následovalo senzační odhalení. Z fotografie oběda vydedukovali, že Chlebovská „za pár týdnů porodí malého fotbalistu!"

Miminko už je na světě, a všechno je jinak. Tereza Chlebovská a šťastný tatínek Pavel Kadeřábek se radují z holčičky, kterou pojmenovali Ema.

Během těhotenství přišly i dramatické okamžiky. Zatímco Kadeřábek na Euru reprezentoval Českou republiku, Tereza Chlebovská v sedmém měsíci raději zůstala doma v Krnově. V den, kdy Kadeřábek nastoupil proti Španělům, Chlebovská kvůli komlikacím skončila v nemocnici na kapačkách.