Vstup za pět set za správný tip

V těchto dnech se wellness centrum chystá na přivítání půl miliontého návštěvníka.

U této příležitosti je vyhlášena soutěž o dárkový poukaz na vstupy v hodnotě 500 korun. Zájemci si mají tipnout datum i hodinu, kdy jubilejní půl miliontý zákazník do wellness dorazí a poslat na adresu wellness@tsbruntal.cz. Vyhraje ten, kdo uhádne přesně nebo bude svým tipem nejblíže.

Do wellness přijdou také čerti, Mikuláš a andělé

Ve středu 5. prosince od 16 do 19 hodin bude na všechny malé návštěvníky wellness čekat Mikuláš, čerti i andělé. Děti se mohou těšit na čertovský program plný zábavy, hudby, soutěží a dalších zajímavostí. Pro děti jsou připraveny čertovské a andělské soutěže, čertovská diskotéka a mikulášská nadílka.

Zdarma bude i aquazorbing, tedy běhání po vodě ve velkých plastových koulích. Speciální vstupné: zaplatíte dvě hodiny a třetí máte zdarma. Zábavný program je v ceně vstupného.

Celý den v ceně dvou hodin, tahle neuvěřitelná nabídka láká návštěvníky v prosinci do bruntálského wellness. Lidé si mohou užívat vodní radovánky po celý den za cenu pouhých dvou hodin. Akce platí od 1. do 23. prosince v pracovní dny a vztahuje se i na předplatitele. Akce není slučitelná s jinými slevami.

S Deníkem do wellness

S Bruntálským a krnovským deníkem máte vstup do Wellness centra v Bruntále levnější! Vystřihněte kupon ze středečního Bruntálského a Krnovského Deníku a předložte jej na pokladně wellness centra. Získáte desetiprocentní slevu na vstupném na dvě hodiny pro dvě osoby.