Výpravy za poznáváním našeho regionu z rozhleden podporuje zajímavá akce Turistického informačního centra TIC na krnovském náměstí. Vydání nové pohlednice s rozhlednami provází soutěž, ve které lze vyhrát horské kolo.

Co pro to musíte udělat?

Při návštěvách rozhleden vyobrazených na pohlednici sbírejte na jejich zadní stranu razítka. Najdete je buď přímo na rozhledně, což je případ Cvilína a rozhledny Hanse Kudlicha v Úvalně, nebo v její blízkosti. Razítko ježnické rozhledny je v penzionu Hermes na Ježníku a razítko albrechtické rozhledny Dvě věže má restaurace u autobusového nádraží ve Městě Albrechticích.

Slosování soutěže sběratelů razítek proběhne na veletrhu Holiday World 2014 v Praze. Kdo má zájem poznávat vyhlídky a rozhledny po celé republice, může si v TIC Krnov pořídit novou mapu Věže a rozhledny ČR.

Koho nabídka krnovského TIC Krnov zaujala, může svou spokojenost dát najevo v soutěži Deníku. V soutěži Informační centrum 2013 totiž hledáme nejoblíbenější infocentrum v republice. Až do 31. července lze hlasovat na stránkách www.denik.cz/infocentra.

Fidel Kuba, Karolína Peřinová