První loučení se starým rokem se v Jindřichově odehrálo už v listopadu. Ve společenské místnosti se sešli jindřichovští senioři, aby se rozloučili zpěvem a tancem s rokem 2016 a pozvali si k tomu také svou oblíbenou country skupinu z Krnova, aby rozproudila zábavu svými šátky, klobouky a tancem.

„Vážení občané, přejeme vám příjemné prožití vánočních svátků, hodně zdraví, štěstí a úspěchů v novém roce 2017," popřáli všem jindřichovským občanům společně starosta Vlastimil Adámek, místostarosta Petr Jaroš a kolektiv pracovníků obce Jindřichov.

Nezapomněli jim připomenout ani to, že jsou ještě k dispozici vlastní jindřichovské kalendáře na rok 2017 ve stolním i nástěnném provedení. Pro informovanost občanů jsou v jindřichovském kalendáři uvedeny termíny vývozů odpadů a označena data, kdy se v obci plánují různé zajímavé různé akce a samozřejmě také důležitá telefonní čísla, která se hodí mít po ruce.

LOUČENÍ NA ZÁMKU

Právě dnes, v pátek 30. prosince od 17 hodin, chystá Jindřichov další loučení se starým rokem, a to na zámku.

Bude zde vyhrávat hudba pana Kachlíka a na 19.30 hodin je připravena kouzelnická show. Mistři ohně ve 20.30 hodin rozhoří svou fire show a celou dnešní rozlúčku se starým rokem ve 21 hodin završí velkolepý ohňostroj. Během celého večera bude na zámku samozřejmě zajištěno také bohaté občerstvení.