Most bude rekonstruován po polovinách, proto doprava bude vedena kyvadlově jedním jízdním pruhem. Provoz bude řízen semafory. Během opravy nebude umožněn vjezd vozidlům na místní komunikaci, která vede od Petrovické ulice kolem řeky ke koupališti. Ta bude průchozí pouze pro chodce a cyklisty. Investorem stavby je Ředitelství silnic a dálnic.

Deníku se v pondělí 29. června konečně podařilo nafotit tajuplného černého psa, pohybujícího se u silnice z Krnova do Brantic.
Příběh slavné černé fenky u Krnova sledoval celý region, psíkovi pomohla náhoda

Naopak zcela uzavřen bude vjezd do Petrovické ulice z místní komunikace na jižní straně mostu od Kofoly. Tento zákaz bude platit i pro pěší. Zákazová značka bude umístěna asi 20 metrů před křížením s Petrovickou ulicí.

„Jelikož příjezd ke koupališti z Petrovické ulice nebude možný, bude letos zakázáno parkování u koupaliště. Město tím chce předejít kolizním situacím, kdy řidiči, kteří ke koupališti vjedou ze strany od Karáskovy ulice a nenajdou volné parkovací místo, se nebudou mít kde otočit,“ uvedl místostarosta Pavel Moravec.

Na skutečnost, že u plovárny není možné zaparkovat, budou s dostatečným předstihem upozorňovat tabule na příjezdových komunikacích. Vjezd do oblasti přes most v Karáskově ulici bude povolen pouze dopravní obsluze a obyvatelům rodinného domu v sousedství koupaliště.

Místo nehody ve skanzenu ve Zlatých Horách.
Turisté z Polska se propadli ve skanzenu ve Zlatých Horách, byli mimo trasu