Karel Janeček je matematik a miliardář, což mu umožňuje přemýšlet o světě v neobvyklých souvislostech, věnovat se filantropii a usilovat o změny k lepšímu. Propaguje například spravedlivější volební systém, který voličům umožní dávat kandidátům kladné i záporné hlasy.

Jeho manželka Lilia Khousnoutdinová je moderní kněžka, co prostřednictvím rituálů hledá spojení mezi říší bohů a lidí, pozemského a nekonečného. V květnu Janečkovi porodila druhé dítě. Také krnovského rodáka a majitele nápojového impéria Kofola Jannise Samarase řadí časopis Forbes mezi stovku nejbohatších Čechů.

Z tohoto domu vyběhli mstitelé, kteří napadli Martina Teplíka. Nyní zde žijí další nájemníci.
Dva roky po brutálním útoku Romů na Bruntálsku. Co se v místě od té doby stalo

„Zkuste najít jiná kritéria úspěchu než peníze,“ vzkázal Samaras do Forbesu při této příležitosti. Jannis Samaras nevystupuje na veřejnosti moc často. Pozvánku Karla Janečka a Liliy Khousnoutdinové do krnovského klubu Kofola ale nemohl odmítnout.

Protože Karel Janeček je matematik, a jeho manželka Lilia rozumí magické stránce čísel, začíná setkání v klubu Kofola v neobvyklém čase: 17.42 hodin. Protože hosté patří k nejbohatším a nejúspěšnějším z nás, nebudou se v Kofole zabývat vybíráním vstupného. Vstup je zdarma.

Aby připomenuli nadčasové hodnoty v politice, završí setkání s Krnovany promítáním filmu Hovory s TGM.Ve filmu spisovatel Karel Čapek chystá knihu rozhovorů s prezidentem Masarykem k desátému výročí vzniku Československa. Vede s ním vzrušené debaty o světě, o politice i politicích, o Češích, o lásce a o ženách. Masaryk ve filmu ukazuje, že není pouze tatíček zakladatel a ikona z učebnic, ale muž z masa a kostí. Kromě hlubokých myšlenek má schopnost obstát ve vysoké politice plné intrik.

Přehlídka aut veteránů Trofeo Niké v pátek  9. září 2021 potěšila občany ve Městě Albrechticích a ve Slezských Rudolticích.
Miss Christová i Loprais. Jízda veteránů baví Bruntálsko celý víkend, kudy jede

Diskusní pořad vklubu Kofola je koncipovaný tak, že jeho aktéři budou nejen mluvit, ale také naslouchat. „Přijďte si s námi popovídat o tom, co vás trápí, a prostřednictvím dialogu hledat cestu k radostnější budoucnosti! V neděli 12. září pro vás pořádáme debatní večer nazvaný Jak najít radost v těžké době. S mou ženou Lilií a našimi hosty budeme hledat recepty a řešení toho, co vás v současném světě, v životě, ve vaší obci či v rodině trápí, a jak se vrátit k tomu, co nám všem dělá největší radost, ať už jsou to děti, rodina, smysluplná práce, sport či pomoc ostatním.

Začínáme v krnovském Kofola Music Clubu v neděli 12. září v 17.42. Vstup je zdarma a po skončení debaty se s námi můžete podívat na úspěšný český film Hovory s TGM. Těšíme se na vás!,“ vzkázal potenciálním zájemcům o dialog Karel Janeček.