Kdyby britská tajná služba sháněla ideálního dvojníka pro manželku prince Williama Kate Middletonovou, nemusí hledat dlouho. Stačí vyslat agenta MI6 do Krnova, aby angažoval do služeb Spojeného království Velké Británie a Severního Irska Terezu Chlebovskou, nejkrásnější dívku České republiky.

Jako by Kate Middletonové z oka vypadla, takže by ochránci britské královské rodiny ještě ušetřili za maskérnu. Dokonce by nemuseli ani shánět královskou korunu její velikosti, protože Tereza jako zkušená miss má už doma slušnou sbírku korunek. Grácii, šarm, půvab, společenské vystupování, vznešenou chůzi a královská gesta jako modelka samozřejmě má ve svém repertoáru také.

A vzhledem k tomu, že se Kate Middletonová drží poněkud stranou a zatím na veřejnosti promluvila pouze jedinkrát, nemusel by být na závadu ani český přízvuk její krnovské dvojnice.

Zatímco vévodkyně z Cambridge, jak je Kate, manželka britského prince oficiálně titulována, si koncem března připravovala svůj první veřejný projev u příležitosti otevření dětského hospice v Ipswichi, její dvojnice Tereza Chlebovská se ve stejnou dobu chystala na své velké finále. Stejně jako třináct kolegyň finalistek zkoušela při tom luxusní večerní šaty.

Tato disciplína je bedlivě sledována zvláště u ženské části publika, protože každý rok se finalistky objevují v modelech renomovaných módních domů a dosud nikdy se jméno návrháře neopakovalo. Letos missky oblékl pražský butique Obsession, který tímto způsobem představil Čechům britskou značku Temperley London. A kdo si myslíte, že obléká značku Temperley London kromě finalistek České Miss 2012? Ano, samozřejmě, nejvíc ji proslavila právě vévodkyně z Cambridge Kate Middleton!

Modely módního domu Temperley London se vyznačují jednoduchou nadčasovou elegancí, která podtrhuje ženskost, takže jako by byly typově přímo předurčené do šatníků Kate Middletonové i Terezy Chlebovské. Přestože se v šatech této značky objevuje také Demi Moore, Jennifer Lopez nebo zpěvačka Rihanna, na postavách Middletonové a Chlebovské vypadají nejlépe.