Lektoři Šarka Laštovičková, Zuzana Milerská, Kabir Bharti, Petr Minster, Kiwa Pavla Rožumberská, Irena a Gejza Valentovi, Josef Šálek, Michal Brozman a Alice Frisch nabídnou přednášky z oblasti jógového cvičení a zdravého životního stylu, praktické ukázky svých lekcí, relaxační hudbu, tanec i přírodní přípravky a bio potraviny.

Zakladatelkou Jógového a Meditačního Centra v Krnově je instruktorka jógy Marcela Zemánková. V začátcích před deseti lety ještě nebyly k dispozici vlastní prostory, ale od roku 2011 působilo v Krnově na Opavské ulici malé malé studio Relaxcentrum.

Shanti Yoga Studio, lekce jógy pod vedením lektorky Daniely Bártové, 14.10.2019 v Ostravě. Na snímku lektorka jógy Daniela Bártová.
Jógový boom v Ostravě! Zkuste to taky

Letos se všechny aktivity přenesly do nových prostorů na adrese Mikulášská ulice 61. Krnované se zde mohou seznámit se základní hata jógou, která je systémem pozic těla (ásany), ovládání dechu (pránájáma) a meditace za účelem zklidnění mysli. Z ní vychází řada dalších směrů. Neo jin jóga je zaměřená na vnímání svého těla.

Power jóga je moderní dynamický styl, který už patří víc do Ameriky a Evropy, než do Indie. Zaměřuje se především na plynulé a rychlé přechody mezi pozicemi, a vytváří z nich náročnější sestavy.

Vědomá jóga pracuje s filozofií a naukami, které kombinuje s koordinací těla, dechu a mysli. Senior jóga je upravená tak, aby nebyla náročná, a přesto naučila vnímat své tělo, osvojit si základní dechová a pohybová cvičení.

Weberova bouda
Dovolená na podnikových chatách: Socialistický fenomén, kterému odzvonilo