Do Bruntálu přijede také Šlágrparta manželů Peterkových nebo bavič Franta Uher. Nebude chybět ale ani lunapark Holandia, který zahrnuje více jak 15 atrakcí. Některé jsou pro děti, jiné pro rodiče s dětmi, ale najdou se i adrenalinové atrakce jen pro odvážné.

V rámci dětské vědomostní soutěž Hrátky s historií se na bruntálském náměstí konala ukázka atentátu na Heydricha i v červnu 2019.
Parašutisté si počíhají na Heydricha v Bruntálu na náměstí

„Naše Maxi horská dráha je jediná na Moravě. Oblíbená je také naše novinka opičí dráha Rio show. Samozřejmě tam kde jsou kolotoče, nesmí chybět ani ledová tříšt, cukrová vata a balonky. Lunapark bude umístěn kvůli své rozloze u zimního stadionu v Bruntále na ulici Jesenické. Parkování je přímo u atrakcí nebo procházkou z centra města je to pár minut,“ vzkazuje rodina Finkova, která lunapark provozuje.

Otevřeno bude v pátek i v sobotu až 22 hodin. V neděli atrakce lunaparku zavírají ve 20 hodin.

Koupaliště v Krnově.
Koupaliště v Bruntálu i v Krnově se brzy otevřou

Rodina Finkových se poutím a lunaparkům věnuje po řadu generací. Prapravnuci často stavějí kolotoče tam, kde jejich předci hráli kočovné divadlo. Všichni mají radost, že pandemie je za námi, takže své atrakce zase pořádně roztočí.