„Když jsem se vrátil večer k autu, měl jsem dvě kola vypuštěné. V takovou hodinu a na takovém místě uprostřed ničeho, kde ti nikdo nepomůže, tak to je fakt pecka. Kdyby se to stalo někomu, kdo s sebou vzal k vodě rodinu s dětmi, tak se zkuste vcítit do takové situace. Slyšel jsem, že je podobných případů tam poslední bylo dobou více, ale jistě vím jen o jednom. Kamarádovi také někdo vypustili dvě kola, ale na opačném břehu Harty. Finanční škoda je při tom minimální, takže když se to stane jednomu, policie nad tím asi mávne rukou. Rozhodl jsem se, že zkusím na problém upozornit, a možná se přihlásí i další poškození řidiči,“ uvedl rybář, který odstavil své auto blízko hlavní silnice, takže nemohlo nikoho obtěžovat například hlukem.

Auta zde parkují běžně a ohleduplně, aby nezavazela nikomu, kdo chce kolem nich projet.

„Jaký mohl mít motiv? Když se někdo vyžívá v takové zlomyslnosti, tak asi už žádný další motiv nepotřebuje,“ doplnil rybář.

Po Chářovské ulici projíždí auta z Krnova do Brantic pod železničním mostem. Jeho oprava si vyžádá výluky na železnici i omezení silniční dopravy.
Oprava železničního mostu omezí vlaky i silniční dopravu
Vedro v Ostravě.
Vedro lámalo rekordy. Na Moravě a ve Slezsku bylo chladněji než v Čechách