Zdravotníci totiž mají v paměti její dramatický příjezd ze září 2019. Do nemocnice s ní na poslední chvíli „doletěl“ manžel Miroslav. Porod syna, jenž dostal jméno Marko, proběhl bezprostředně po příjezdu na příjmu gynekologicko-porodního oddělení.

Na letišti v Mošnově na Novojičínsku pokračovaly 19. září 2021 dvoudenní Dny NATO a Dny Vzdušných sil Armády ČR, které jsou největší bezpečnostní přehlídkou v Evropě.
Dny NATO letos navštívilo zhruba 60 tisíc lidí. Podívejte se, co všechno nabídly

Šťastný otec se poté prostřednictvím sociální sítě omluvil všem řidičům, které svou jízdou mohl vyděsit. „Omlouvám se všem, kolem kterých jsem ráno proletěl docela nevybíravým způsobem odstavným pruhem s hnědým VW Touran na blikačkách po ulici Místecké ve směru od Frýdku-Místku do centra Ostravy. V 6.08 hodin jsme se ženou vtrhli na příjem gynekologicko-porodního oddělení Vítkovické nemocnice a v 6.10 hodin přišel na svět nový človíček. Porodila na příjmu, nestihla ani převoz na porodní sál,“ uvedl muž.

Lidé mu ve svých příspěvcích gratulovali. Jeden z pisatelů s úsměvným smajlíkem přidal: „Nejel jsi rychle, ale letěl nízko“.

Tisící porod

Nyní se Grašarovi do vítkovické porodnice vydali znovu. Tentokrát bylo vše pod kontrolou, přesto byl příchod potomka opět výjimečný. Šlo totiž o letošní jubilejní tisící porod ve Vítkovické nemocnici. Maminka i dítě jsou v pořádku a v pondělí odpoledne se vrátily domů.

Velocipedista a designér interiéru Radim Heinich.
Noc ve věži: Velocipedista ve Vratimově opravil vodojem a ubytovává v něm hosty

„V nemocnici z toho měli docela haló. Vezl jsem manželku na kontrolu a v 11 hodin mi řekli, že si ji tam už nechají. A ve 12.59 se narodil syn Alexander,“ uvedl Miroslav Grašar s tím, že personál nemocnice si okamžitě vybavil jejich dramatický příjezd z roku 2019.

„V podstatě si nás pamatovali všichni, i paní uklízečka,“ dodal s úsměvem Miroslav Grašar, který má nyní dva syny a dceru Emmu, která se jako první narodila v roce 2017. „Všichni jsou dva roky od sebe. I ten první porod byl rychlý, čtyřicet minut od příjezdu,“ dodal Miroslav Grašar, který má pro porodníky z Vítkovické nemocnice dobrou zprávu.

O čtvrtém dítěti v této chvíli s manželkou neuvažují. To přímo v porodnici potvrdila i samotná Linda Grašarová. „Už ne,“ prohlásila se smíchem.