Organizátoři FM City Festu, který v pátek a sobotu rozezněl Frýdek-Místek, přichystali v industriálním areálu bývalé textilky tisícům návštěvníkům pestré hudební menu spojené s bohatým doprovodným programem.

Po loňském úspěšném úvodním ročníku festivalu se pořadatelé rozhodli prodloužit festival na dva dny, zvětšit plochu, kde se akce koná, a přidali například i diskuzní scénu. Za festivalem stojí organizátoři z Evolution Brothers včetně zpěváka Miraie Navrátila, kteří se po úspěšné šňůře electroswingových a plesových večerů ve Frýdku-Místku pustili do nového a neotřelého konceptu.

Festival FM City Fest, 12. července 2019 ve Frýdku-Místku.
OBRAZEM: FM City Fest otevřel brány svým návštěvníkům

A právě páteční koncert kapely Mirai byl jedním z vrcholů festivalu. Skupina ovládla scénu nejen zpěvem, ale i oslnivými efekty.

K vidění byl ohňostroj, vystřelovací konfety a světýlka z mobilních telefonů rozzářila celý areál. Program pokračoval i v sobotu, kdy už festivalové zábavě tolik nepřálo počasí, přesto se lidé bavili.

Festival FM City Fest, 12. července 2019 ve Frýdku-Místku. Na snímku kapela Mirai.Zdroj: Deník / Pavel Netolička

K dalším hvězdám, které na festivalu vystoupily, se řadí například David Koller nebo Horkýže Slíže, nechybělo vystoupení Michala Hrůzy, Majka Spirita, Davida Stypky nebo Lake Malawi.

V areálu byla k dispozici rovněž celá řada atrakcí pro děti, bohaté občerstvení či lehátka k odpočinku.

Víceúčelové centrum volného času ve Frýdlantu nad Ostravicí.
Víceúčelové centrum vznikne ve Frýdlantu