K místu střelby postupně přijelo několik policejních aut, policisté se na místě pohybovali v neprůstřelných vestách. Kolem 19 hodiny přijela i sanitka. Do té záchranáři naložili jednoho muže. "Mohu potvrdit, že do nemocnice byl převezen dvaačtyřicetiletý muž se střelným poraněním na noze. Jeho stav je stabilizovaný a je mimo ohrožení života. Bude hospitalizován," uvedl mluvčí krajské nemocnice Vladislav Podracký.

Policisté místo střelby uzavřeli, kolem Islámského centra i sousedního klubu New York natáhli pásky. Kde přesně se střílelo a proč, není zatím jasné. "Hlášení o střelbě dostala i městská policie. "Operační středisko přijalo telefonát, že se v ulici I. P. Pavlova střílí. Na místo vyjely naše hlídky, ale už tady byla policie a ta situaci řešila," uvedl velitel karlovarských strážníků Marcel Vlasák.

Jeden z obyvatel domu, který je hned naproti u místa střelby, Deníku řekl, že slyšel výstřel či výstřely. Dokonce hovořil o ozbrojených mužích, kteří měli ujet ve stříbrném autě. "Jakmile padly výstřely, hnal jsem hned všechny od oken, aby se schovali," uvedl svědek.

Policie zatím k případu žádné informace neposkytuje.