Snědou tajemnou krásku a blondýnku, které pozval k sobě domů. Očekával, že ve třech prožijí vášnivé chvíle ve stylu švédské trojky. Předem zaplatil dva tisíce korun. Vše se ale zvrtlo.

Místo erotických hrátek došlo k hodně kuriózní potyčce ohledně vrácení peněz a odchodu z uzamčeného bytu. Jedna z žen vzala v kuchyni velký nůž, hostitel se chopil dlouhé kovové lžíce na nazouvání bot. Během následné „šermířské“ potyčky utrpěl drobná řezná poranění. Nakonec musela zasáhnout policie, která ženu držící nůž obvinila z vydírání a ublížení na zdraví. Na tyto činy zákon pamatuje trestem od dvou do osmi let vězení.

Ilustrační foto.
Prodloužená Rudná: odpůrci se prý bojí a žádají policii o ochranu!

Případem z loňského srpna se včera začal zabývat Okresní soud v Ostravě.

STRACH

Podle státní zástupkyně žena nájemníka nejen pořezala, ale také mu vyhrožovala zabitím, pokud je nepustí ven. „Byla jsem v afektu, dostala jsem z něho strach, křičel po nás, abychom mu vrátily peníze. Hrozně se rozčílil. Určitě jsem ten nůž nevzala proto, že bych mu chtěla ublížit. Chtěla jsem tím nožem otevřít zamčené dveře. Pak nás tou kovovou tyčkou začal bít. Mlátil nás na střídačku. Nechtěl nás pustit dřív, než mu vrátíme peníze. Když jsem se bránila, tak je možné, že jsem tím nožem máchala, ale určitě jsem ho nezranila. A v žádném případě jsem mu neříkala, že ho zabiju,“ vypověděla žena, která potvrdila, že do mužova bytu šly kvůli sexu za peníze.

„Byly jsme domluvené, že s ním půjdeme obě dvě. Nejprve se mluvilo o částce 1500 korun, poté o dvou tisících korunách. Za obě,“ řekla žena s tím, že její kamarádka však nechtěla domluvu bez dalšího doplatku splnit.

Ilustrační foto.
Na vybraná oddělení fifejdské nemocnice platí zákaz návštěv

JEN MAZLENÍ

Muž se včerejšího jednání nezúčastnil. Při výslechu na policii prohlásil, že původní dohoda jasně hovořila o sexu s oběma ženami, za což předem zaplatil dva tisíce korun. Blondýnka ale na poslední chvíli „cukla“ a prohlásila, že chce další dva tisíce.

Muž to odmítl a s druhou ženou odešel do koupelny, kde se svlékli a mazlili se. Aniž by došlo k sexu, po chvíli se vrátil do pokoje. Měl totiž obavy, že by mu blondýnka mohla vzít peněženku. Pak požadoval okamžité vrácení finanční hotovosti.

NEDÁME

Ženy o něčem takovém ale nechtěly slyšet. „K sexu sice nedošlo, ale bylo tam osahávání, proto jsem mu původně nechtěla dát peníze zpátky. Navíc kdyby neodešel do pokoje, tak by k sexu určitě došlo,“ vypověděla obžalovaná. Muž obě ženy pustil až poté, co mu vrátily dva tisíce korun.

Ilustrační foto.
U Žermanické přehrady bylo v noci až -15 stupňů Celsia

Před soudem včera vypovídala i kamarádka obžalované. Podle její verze o sexu ve třech nepadla ani zmínka. Svou známou prý jen doprovázela do mužova bytu. Současně ale přiznala, že původně šla do Stodolní ulice, aby si tělem vydělala peníze. „Potřebovala jsem peníze na brýle pro dceru,“ řekla.

Případem se policie začala zabývat na nechtěný popud žen. Když vyběhly z bytu, zavolaly přítelkyni, že jsou zraněné. Dotyčná pak iniciativně vytočila linku 158…

Hlavní líčení bylo odročeno na květen. Vypovídat by měl muž, který si předplatil sexuální služby.

Prodloužení smlouvy mezi Riderou a hokejovým týmem HC Vítkovice.Na fotografii vlevo Václav Daněk z Ridery vpravo Aleš Pavlík za HC Vítkovice.
Ridera na další dvě sezony generálním partnerem vítkovických hokejistů