Celkem třicet stánků s opravdu extrémním jídlem nejen co se týče masa, ale i dalších pochutin, nabídne v sobotu 5. listopadu festival jídla už od 10 hodin v ostravském Trojhalí u obchodního centra Forum Nová Karolina.

Připraveny jsou nejen stánky s exotickým jídlem a nápoji, živá hudba, doprovodný program a soutěže pro malé i velké po celý den, ale i doprovodný program například v podobě cestovatelských přednášek, chůzi po skle, kaligrafie, házení sekyrou na terč či hostina typu Body Sushi. 

Monopost formule 1
SENZACE: Na Ostravsko míří letošní monopost formule 1, k vidění bude týden

Pro méně náročné návštěvníky čeká na festivalu ochutnávka tradičnějších jídel s vůní exotiky. Sushi, mořské plody, chilli dobroty nebo neobvyklé tropické ovoce, to vše připraví šéfkuchaři se zkušenostmi z celého světa.

"Ve stánku Crunchy worms si budete moci zakoupit sušený hmyz ve čtyřech příchutích, hmyzí lízátka, hmyzí čokoládu, hmyzí sušenky, hmyzí krekry, knihu Hmyz na talíři, hmyzí ponožky. K ochutnání bude také exotický alkohol, absinth se strašilkou…," lákají organizátoři na sociálních sítích - více zde.

MINT Marketu v Trojhalí Karolina, 6. listopadu 2021 v Osravě. Ilustrační foto
Kam o víkendu? Na designový Mint Market nebo do Hard Cafe na pořádný rock

Vstupenky budou k dostání na místě akce za rovných 100 korun na osobu, děti do 130 cm a ZTP/P zdarma.

Zdroj: Youtube