Objevil se v nabídce jedné realitní kanceláře. Uváděný je jako zajímavý a prostorný rodinný dům 6 + 2 se zahradou, bazénem a vířivkou.

Dům, který prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2012, má užitnou plochu 204 metrů čtverečních, parcela měří 2435 metrů čtverečních.

Hrob zpěvačky Věry Špinarové.
Špinarka odpočívá v pokoji. Davy fandů za ostravskou legendou na hřbitov nechodí

Velká zahrada je rozdělená na odpočinkovou část a sad se vzrostlými ovocnými stromy. U domu jsou vybudovaná dvě stání pro automobily. Oblíbená zpěvačka na místo ráda jezdívala a nacházela zde klid. 

KOLAPS

Uměleckou kariéru Věray Špinarové ukončil 22. března 2017 srdeční kolaps při vystoupení v Čáslavi. Zemřela o čtyři dny později v pražské motolské nemocnici. Bylo jí 65 let.

Socha Věry Špinarové v Husově sadu.
Ostravská socha Věry Špinarové jde do aukce. Radnice ji prodá na jaře

Patřila ke stálicím naší rockové i populární hudby a pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech byla nejoblíbenější zpěvačkou v regionu. 

OSTRAVA

Rodačka z Pohořelic od sedmi let bydlela v Ostravě. „Jsem s Ostravou tak neodmyslitelně spjatá, že vlastně nikoho ani nenapadne, že bych mohla být odjinud," tvrdila zpěvačka.

"Do Ostravy jsem se dostala s rodiči v sedmi letech, kdy sem tatínek odešel jako horník za prací… Celý můj další život a hudební kariéra jsou spojeny bezmála výhradně s Ostravou," řekla v minulosti Deníku zpěvačka.

Věra Špinarová při focení pro Deník ze dne 20. prosince 2016.
Před dvěma roky zemřela ostravská zpěvačka Věra Špinarová
Lidé vytvořili pietní místo na počest Věry Špinarové na Masarykovém náměstí v Ostravě.
Ostrava smutní. Fanoušci Věry Špinarové se v úterý sešli v centru města

Během své kariéry vydala třináct desek. Největší hit (Jednoho dne se vrátíš) nazpívala v roce 1976 na hudbu Ennia Morriconeho z filmového westernu Tenkrát na Západě.

Věra Špinarová - Jednoho dne se vrátíš:

Zdroj: Youtube

Hrob Věry Špinarové:

Pohřeb Věry Špinarové:

Věra Špinarová

Socha zpěvačky v Ostravě: