"Rádi bychom dementovali včerejší hoaxy, které se šířily po sítích!Na festivalu nedošlo k žádnému vážnějšímu zranění a zásahy zdravotníků byly početně spíše podprůměrné oproti předchozím ročníkům! Prosíme vás o nešíření neověřených informací! Děkujeme moc a těšíme se na vás od 16:00! Vstupenek je na místě dostatek," reagovali pořadatelé akce na sociálních sítích ještě v sobotu 2. července na dopady pátečních problémů s deštěm. Ten na chvíli dokonce zastavil celý festival. 

Beats for Love 2022, Ostrava, den první, pátek 1. července 2022.
Beats for Love zažil drama kvůli dešti, festival ale jede dál, najděte se

"Všude bylo spousty vody, lidé se v ní brodili, poškodilo to žel také některé stage," řekl Deníku v sobotu jeden z přímých účastníků akce. Pořadatelé ze sebe nicméně vydali maximum a festival pak ještě v pátek v noci opět pokračoval dál.

Mezi největší hvězdy patřili například belgičtí Lost Frequencies. V sobotu například skvělý set pro nadšený dav předvedla další z velkých hvězd akce, Alle Farben. "Tak tohle byla jízda! Alle Farben předvedl neskutečnou show! People of Love - vstupenky jsou i na místě! Nemusíte se bát! Počasí je skvělé, nehrozí žádný déšť ani bouřka," píší pořadatelé na facebooku Beats for Love v sobotu po 20. hodině. 

Ostravu tak čeká další noc s několika styly taneční muziky, Deník chystá další reportáže, sledujte naše weby a sociální sítě.