Ve středu byl zájem obrovský. „Je to takové naše gesto vůči lidem, kteří se o nás starají, jsou v první linii a za nás nasazují své životy. Zájem celého personálu o akci nás potěšil. Je to opravdu ta poslední věc, kterou pro ně můžeme udělat,“ uvedl majitel restaurací Lukáš Chlebovský.

Jídla se vydávají v restauraci na Masarykově náměstí v centru Ostravy, kde mohou přijít i běžní zákazníci. Běžné menu nyní stojí 89 korun. Jídlo si je možné vyzvednout před provozovnou na Masarykově náměstí v Ostravě buďto osobně nebo skrze web objednat domů.

Ostrava v celostátní karanténě, 17. března 2020. Vláda ČR vyhlásila dne 15.3.2020 celostátní karanténu kvůli zamezení šíření novému koronavirové onemocnění (COVID-19).
PODÍVEJTE SE: Město duchů... Takto teď vypadá centrum Ostravy
Představitelé státu, měst, obcí, soukromých i státních institucí společně se známými osobnostmi vyzývají občany k nošení roušek, byť jen provizorních, v duchu hesla: Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mne. Ilustrační foto.
VÝZVA DENÍKU: Děkujeme, dáme to! Pošlete i vy svůj vzkaz hrdinům v první linii
Ostrava v celostátní karanténě, 17. března 2020. Vláda ČR vyhlásila dne 15.3.2020 celostátní karanténu kvůli zamezení šíření novému koronavirové onemocnění (COVID-19). Hogo Fogo vydává jídlo přes okénko.
Restauratéři v Ostravě přežívají: Lidem nabízí rozvoz domů nebo výdej oknem
PIZZA COLOSEUM otevře na jaře příštího roku svou druhou pobočku na Masarykově náměstí v centru Ostravy. Ta první je v OC Forum Nová Karolina.
Pizza Coloseum: Pro zdravotníky, policisty a hasiče teď vaříme zadarmo!
V Komenského sadech, kde jindy bývá plno, bylo téměř prázdno.
Strážníci: V Ostravě jsou lidé zodpovědní, roušky nosili už před nařízením vlády
Online reportáž

Koronavirus v ČeskuZdroj: Deník