Karta otevírá lidem možnost vybírat z velkého množství výhod, jak při poznávání turistických atraktivit, tak při odpočinku, sportu, ubytování nebo stravování.

Beskydy Card vydávají ubytovatelé v turistické oblasti Beskydy a to k ubytování v ceně a součástí je tištěný průvodce, který držitelům karty jednak nabídne tipy na výlet, ale i výhody při akceptaci karty na různých výletních místech v Beskydech.

Krásné sobotní počasí vylákalo Čechy i Poláky do hor. Na hraničním vrcholu Velká Čantoryje byly stovky lidí.
FOTO: Víkend v Beskydech nespí. Hranice padla, lidé opět vyrazili na Čantoryji

„Celkem mohou návštěvníci využít 88 služeb s výhodami, které karta přináší,“ uvedla Monika Konvičná, ředitelka Destinačního managementu pro oblast Beskydy-Valašsko.

PLATNOST KARTY JE ROK

Beskydy Card je nabitá zážitky po celých 12 měsíců od okamžiku, kdy ji držitel získá, což návštěvníka opravňuje se vrátit do Beskyd a měst pod Beskydami a danou službu čerpat opakovaně.

„V loňském roce jsme zaznamenali velmi výrazně zvýšený zájem o získání Beskydy Card. Aktuálně je přes 7 tisíc aktivních držitelů Beskydy Card a těšíme se, že jich s přibývajícím počtem návštěvníků bude více a že si služby v Beskydech fantasticky užijí,“ dodala ředitelka.

Dřevěné známky, Po medvědích tlapkách.
Po stopách šelmy v Beskydech: Lov razítek začíná, získat lze originální známky

Rodiny s dětmi mohou využít Beskydy Card k letním zážitkům například v největším dětské parku Na Bílé, mohou si vyzkoušet překážky v horském lanovém centru Tarzánie, chytrou zábavu může celá rodina zažít ve Velkém světě techniky v DOV, navštívit ojedinělou interaktivní expozici Beskydy, příroda a lidé v Muzeu Beskyd ve Frýdku-Místku nebo si vyzkoušet historické klobouky v Novém Jičíně a zažít příběh Generála Laudona.

Zájemci mohou navštívit také město Příbor a projít si životem Sigmunda Freuda a všichni malí i velcí bezpochyby rádi vyzkouší jak se sedí za volantem největší Tatrovky v regionálním muzeu Tatra Kopřivnice. Informace o Beskydy card jsou zveřejněny na stránkách www.beskydycard.cz nebo v aktuální brožurce.