V úvodním kole přejel Brazilce Viniho Rodriguze 3:0, ve čtvrtfinále vyřadil po pětisetové hodinové bitvě domácího Viktora Byrtuse, který se do něj dostal výhrou nad Nizozemcem Nicolasem Sernou 3:1.

V semifinále Panáček zdolal 3:1 Brazilce Diega Gobbiho, 117. hráče světového žebříčku a turnajovou jedničku v Porubě, a ve finále Angličana Jamese Peache 3:1. Ten v semifinále vyřadil českého squashistu Ondřeje Vorlíčka 0:3.

Fotbalistům Hlučína vyšel úvodní zápas sezony skvěle. v 1. kole MSFL porazili v pátek doma Hranice 4:1.
Fotbalové soutěže na Moravě a ve Slezsku - MSFL, divize F a krajský přebor

„Moc tomu upřímně nemohu věřit, jsem z toho strašně šťastný. Několik měsíců jsme makali fakt hodně a teď se to vyplatilo,“ usmíval se Marek Panáček po svém prvním triumfu na turnaji PSA. V Ostravě v něm startovali například squashisté z Brazílie, Kolumbie, Anglie, Nizozemí nebo Egypta.

Volejbalisté VK Ostrava se připravují na nadcházející sezonu v extralize.
Změny pod ostravskou sítí: odešly tři opory, nahrávače získal klub z Polska

Další domácí želízko Jakub Solnický, nasazený jako turnajová dvojka, porazil ve 2. kole Abdelrahmana Nassara z Egypta 3:0, když ve 22 minut trvajícím úvodním setu srovnal nepříznivý stav 5:10 a nakonec ho vyhrál 15:13. Ve čtvrtfinále ho ale v 5. setu zastavil Angličan James Peach, pozdější finalista PSA Ostrava Squash Open 2022.