„Po konzultaci s hygienou začnou pravidelné tréninky v herně stolního tenisu na Žižkově náměstí. Přes víkend byla herna dezinfikována a stolní tenisté jsou připraveni dodržovat veškeré hygienické a vládní opatření, která boj s COVID 19 vyžaduje,“ říká manažer RUS ČUS Bruntál Jan Urban.

Kadeřnice (zleva) Andrea Kotalová a Karin Krejčířová se připravují na znovuotevření svého Kadeřnictví KA, 8. května 2020 v Ostravě. Povinné ochranné pomůcky které musí používat aby se zamezilo šíření koronaviru (COVID-19).
Konečně! Ženy mohou od pondělka zase ke kadeřníkovi. Zájem je obrovský

Trochu lépe jsou na tom atleti TJ Olympia Bruntál, kterým slouží jako sportoviště příroda.

„Trénujeme již dva týdny a samozřejmě dodržujeme veškerá hygienická opatření proti rozšíření viru,“ poznamenal trenér Radim Šesták. „V tuto dobu jsme měli mít první zahajovací závody na dráze a připravovat se na silniční běh do družebního italského Castellarana, na který se naši mladí běžci vždy moc těší. Závod ale letos z důvodu coronaviru nebude a tak věřím, že začnou brzy atletické závody u nás,“ přeje si trenérka Romana Šestáková.

Připomínka 75. výročí osvobození Bruntálu a  ukončení druhé světové války má letos kvůli koronaviru jiný průběh než obvykle.
Připomínka 75. výročí osvobození Bruntálu