Hned v úvodním zápase proti domácímu týmu FBC Orca Krnov se Bruntálským podařilo prolomit smůlu z minulých turnajů a dočkali se prvního vítězství v sezoně. Domácí celek porazili 4:1. Ve druhém utkání proti Štěpánkovicím se Olympii podařilo zopakovat vynikající nasazení a bojovnost z prvního duelu.

„Soupeři jsme nedovolili vůbec nic a přehráli jsme ho zcela jednoznačně 6:0," radoval se trenér Zaloukal. Ve třetím střetnutí turnaje se florbalisté Olympie potkali v derby s bruntálskými Pantery. „Zápas to byl napínavý, ale se šťastnějším koncem pro našeho soupeře, kdy naše střelce potrápil a svůj tým podržel skvělý brankář Panterů," povídal Zatloukal. Olympia těsně prohrála 3:4.

Rozhodnout o celkovém umístění měl poslední zápas proti dosud neporaženému týmu S.K. P.E.M.A. Opava. „Po první polovině zápasu jsme sice vedli 2:0, ale do druhé části Opavští vstoupili bojovněji. Těsně před koncem zápasu nás opravdu sevřeli a tlačili se do naší brány.

Přesto se nám podařilo udržet těsný náskok 3:2 a z Krnova si odvézt první místo," komentoval rozhodující duel bruntálský trenér a dodal: „Všichni naši hráči si zaslouží velikou pochvalu za vynikající výkon."

Výsledky na turnaji
Olympia Bruntál - Orca Krnov 4:1
Olympia Bruntál - Štěpánkovice 6:0
Olympia Bruntál - Panteři Bruntál 3:4
Olympia Bruntál - P.E.M.A. Opava 3:2

Sestava Olympie
Kleo Hluštík, Filip Jendrišák, Filip Leja, Daniel Panyla, Viktor Zatloukal, Martin Valentr, Matěj Štěpanovský, Jan Polák, Josef Černý