I když organizátorem soutěže byl krnovský oddíl ST Lokomotiva a měl tuto soutěž nejpočetněji obsazenou, na prvním místě se umístil pouze veterán Milan Greguš. Ten ve váhové kategorii do 105 kilogramů navzpíral celkem 660 kilo a vítkovického soupeře Davida Hudáčka, jenž bral stříbro, porazil o celých deset kilo, byť byl navíc lehčí o tři kilogramy.

Greguš lehce zdolal 240 kilo ve dřepu, kde si třetím pokusem natrhl stehno, a přesto pokračoval v závodu s bolestí a nestabilitou. V benčpresu vzepřel snadno 165 kilo a v závěrečné disciplíně v mrtvém tahu pokořil třetím pokusem činku s 255 kily.

„Soutěžilo by se mi velmi snadno a výkon mohl být daleko vyšší, nebýt zranění hned v úvodu soutěže,“ poznamenal zlatý Greguš a pokračoval: „Ale vzhledem k tomu, že nemám natrénováno a hned na úvod byly těžší váhy, nevypadalo to vůbec špatně.“

Následně se krnovský silák rozhovořil o svých letošních plánech: „Mám v úmyslu se účastnit všech soutěží masters II v EQ, to znamená s vybavením i na evropské a možná též na světové úrovni. Vedle trojboje EQ bych se rád zúčastnil mistrovských soutěží v benčpresu masters II v EQ (s dresem) a v RAW (bez dresu).

Když se mi podaří přibrat na mé tělesné hmotnosti čtyři až pět kilo, budu schopen zvládnout v trojboji RAW až 715 kilo a v EQ až 810 kilo. V benčpresu RAW se budu snažit vzepřít 195 kilo a v EQ pak pokořit svůj osobní rekord 240 kilo.“

Soutěž v Krnově byla dobře zorganizovaná, těšila se z návštěvnosti i zdolanýchi výkonů mladých trojbojařů. Tento oblastní šampionát v silovém trojboji RAW byl nominací na republiku, která se bude konat čtrnáctého ledna příštího roku v Praze v klubu Sporting Apis.