V českých barvách se představili v kategorii kadetů i čtyři zápasníci Lokomotivy Krnov, Ondřej Hilgert ve váze do 63 kilogramů, Stanislav Berkovec ve váze do 69 kil, Ondřej Dadák v hmotnostní kategorii do 74 kil a Roman Chalupa ve váze do 85 kilogramů.

Nejlépe si z krnovských závodníků vedl Stanislav Berkovec, který prohrál utkání pouze s litevským reprezentantem. Dalším svým pěti soupeřům již nedal příležitost a probojoval se až na stupně vítězů na pěkné třetí místo.

Ondřej Dadák na tomto turnaji předvedl pěkný výkon. Ondra po dramatickém souboji podlehl v boji o bronz s polským reprezentantem. Bohužel, domácímu borci evidentně pomáhal polský rozhodčí. Po tomto prohraném utkání skončil Dadák na pátém místě.

Ondřej Hilgert a Roman Chalupa v Polsku neprošli vyřazovacími boji. I přestože Roman vypadl, byl velice pochválen reprezentačním trenérem za svoji bojovnost a chvatové nasazení. Vzhledem k dosahované výkonnosti má nejlépe našlápnuto reprezentovat Českou republiku na mistrovství Evropy kadetů do 69 kilogramů Stanislav Berkovec.