Pojede se v několika mužských kategoriích, každá bude mít rozdílnou délku trati. Ženy budou závodit bez rozdílů věku. Nejdelší závod budou mít muži dvou nejmladších věkových kategorií, kteří poměří své síly na distanci sto dvou kilometrů. Konat se bude také vložený závod baby SPAC pro mladší a starší žáky, žákyně a kadetky. Samostatnou kategorií je tzv. Open (viz níže).

Závodníci absolvují okruhy o délce 28,5 kilometru na trati Krnov - Brantice - Zátor - Lichnov - Láryšov - Krnov. Přihlášky můžete posílat online přes stránku SPAC, www.spac-os.cz, písemně na adresu organizátora nebo emailem na daniel.rychta@seznam.cz a to do 21. května do 12.00 hodin. Osobně v kanceláři v den závodu od 8.30 do 10.00 hodin.

OPEN ZÁVOD PRO AMATÉRY

V letošním roce je cyklistický závod O CENU KRNOVA opět rozšířen o kategorii OPEN, kde mohou startovat všichni zájemci na jakémkoliv kole, rodiny, jednotlivci nebo kolektivy, na trati o délce 28,5 kilometrů. Závod je určen pro ty, kteří si chtějí zasportovat a změřit si své síly s ostatními. Tato akce je v rámci akcí ČÚS „Sportuj s námi" a „Zdravé město Krnov". Startovné činí 50 Kč na osobu.

Podrobnější informace naleznete na webu cyklistikakrnov.com.