Po několikaměsíční pauze zaviněné zraněním se do zápasového kolotoče vrátily Kateřina Jedličková a Eva Svobodová. Drobnou příležitost nastoupit v zápase dostala i trojce žaček Nikol Barnetová, Kateřina Raabová a Hana Samsonová, pro které to bylo seznámení s „dospělejším" basketbalem.

Hostující celek se dostal do mírného vedení už v prvních minutách utkání. Hra bruntálských děvčat byla trošku chaotická a nepřesná. Zbytečné ztráty míče a fauly zapříčiněné špatným pohybem dávalo šanci domácí sestavě lehce zakončovat a udržovat vyrovnanější skóre. Stejně tak dva nepohlídané tříbodové střelecké pokusy domácích v závěru čtvrtiny.

Ve druhé čtvrtině se hra Bruntálu v útočné fázi začala blížit pohlednější variantě. Zrychlil se přechod na útočnou polovinu i pohyb v útoku. Přihrávky se zpřesnily. To přineslo několik pěkných kombinací a úspěšných zakončení z větší vzdálenosti. Naproti tomu obrana hostí stále tápala. V mnoha případech se nedařilo ubránit hráčku na perimetru. Chyby při výpomoci a špatná komunikace umožňovaly domácím hráčkám jednoduché střely.

Během třetí části daly Bruntalačky příležitost soupeřkám přiblížit se na dohled. Ty přitvrdily hru a více faulovaly. Úspěšnost proměňování trestných hodů byla nízká a domácí skóre tak narůstalo jen pozvolna. Dvouciferný náskok se smrskl na šest bodů, ale v závěru této části se jej hostujícímu kolektivu podařilo dobrou obranou a rychlými útoky opět navýšit.

V poslední čtvrtině se již zápas dohrával. Zkušené hráčky Bruntálu dokázaly vytáhnout náskok až na dvacet bodů a dát v závěru zápasu příležitost těm nejmladším.

BK Příbor B - SK Bruntál 66:81 (18:22, 20:26, 17:20, 11:13)
SK Bruntál: Sandra Barnetová 26, Kateřina Jedličková 16, Kateřina Stránská 16, Michaela Šandová 10, Monika Pečová 7, Martina Pečová 3, Nikol Barnetová 2, Eva Svobodová 1, Kateřina Raabová, Hana Samsonová