V Bruntále kapela natáčela pouze jednu dějovou scénu klipu k novému singlu Time Is Running Through My Head, který zatím nebyl nikde uveden.

„Nahrán byl ve věhlasném studiu Šopa pod taktovkou Stani Valáška stejně jako bandzone singl Violence," řekl zpěvák rAtan. Nejpozději do měsíce by měl být klip ke zhlédnutí v profilech kapely na Bandzone, Myspace, Youtube a dalších hudebních webových stránkách. Největší práci dalo TartarO:s kvůli natáčení klipu sehnat nejrůznější povolení, protože prostředí bylo velice různorodé a komplikované. „Zaplaťpánbůh jsme se většinou setkali s pozitivními lidmi. Vyzdvihl bych Ivo Výbocha, z krnovského Tattoozone.cz, který nám dovolil natočit jeho pracoviště a práci," uvedl rAtan.

I v Bruntále se kapele natáčelo také výborně. Během roku zde několikrát vystupovali, jednak na Dnech pohody na náměstí Míru a pak také na Letnicích. „K Bruntálu máme vynikající vztah a je to pravidelná zastávka našich koncertních turné," dodal zpěvák.

Kde letos vystoupí TartarO:s

Kapelu fanoušci uvidí kupříkladu 16. února v bruntálském klubu Barbar společně s formacemi Apathy Again, The Breed a Rum Guvno. Rozhodně se vyplatí přijít, protože vstupné je skoro směšné a jedná se o hardcore punk night, takže to bude pořádný nářez. Kdo by to bez skupiny nemohl vydržet, může přijet už 18. ledna do Opavy, kde vystoupí s Have The Munchies a opět s Apathy Again v klubu Art pod hlavičkou Opavské kulturní organizace.