Členové klubu Campanula Bruntál představí na výstavách skalničkami osázené miniskalky, bonsaje i stromky v nádobách. „Zájemcům o pěstování skalniček, o vybudování skalek i pěstování skalniček v nádobách miniskalek, bude po všechny dny k dispozici poradenská služba a taktéž bude možné si skalničky, výpěstky našich členů zakoupit," řekla Miluše Hejsková z Klubu skalničkářů Campanula Bruntál

Výstava klubu skalničkářů se koná od čtvrtka 17. do pátku 18. května v Bruntále, v Krnově od soboty 19. do neděle 20. května. Bruntálská expozice bude ke zhlédnutí v atriu Kulturního střediska v Dukelské ulici, krnovská ve Středisku volného času Méďa v Dobrovského ulici. V Bruntále je po oba dny otevřena od 9 hodin od 17 hodin ve čtvrtek a do 16 hodin v pátek, v Krnově od 10 hodin do 17 hodin v sobotu a do 16 hodin v neděli.

Zájemci o činnost Klubu skalničkářů Campanula Bruntál mohou navštívit webové stránky klubu, na nichž jsou uvedeny veškeré kontakty na členy výboru, informace o akcích i fotografie ze zahrad a skalek členů klubu. Zájemci o členství se mohou prostřednictvím webových stránek do klubu také přihlásit. „Přijďte se sami ujistit, že naše výstava má co ukázat a nabídnout. Přijďte se inspirovat a možná se k nám přidáte," vyzvala Hejsková.