Páteční koncert pořadatelé pojmenovali Postrrock, malou ochutnávku obou kapel si zájemci mohou poslechnout na webu bandzone. Do Africa Pubu se přesunuje v sobotu 17. března od 19 hodin třetí ročník Ashe Festu, který se v předchozích ročnících konal v klubech Roští a BarBar. „Těšit se můžete na mladou punkrockovou kapelu On The Way z Bruntálu,“ řekl provozovatel klubu Petr Gottlicher.

Diváci se mají na co těšit. Nebude chybět pořadatelská kapela Forgotten, která se po půlroce pauzy vrátila na pódia a dělá zase trochu rámusu. Akce by nešla udělat bez ToDash z Kopřivnice, kteří vystoupili i na obou předchozích ročnících a fanoušci si tuhle pophardcorovou bandu dost oblíbili.

Hlavní hvězdou večera budou Bitch´n´Chips, pražská parta muzikantů, kteří mají jasně určený styl a v jeho duchu do toho řežou. Za sebou mají support Vains Of Jenna nebo Crashdiet. „Jak je na první pohled a poslech znát, vědí, jak rozjet pořádnou party… Je opět na co se těšit,“ lákal do klubu Gottlicher. Časy jednotlivých vystoupení se mohou ještě změnit.

Kdo má chuť zapařit ať vezme kámoše, kámošky, maminky, tatínky, tetičky, sousedy… No prostě bude to ta pravá rock´n´rollová All Night Long Party.