Podstatná část oblíbeného hudebního festivalu se bude odehrávat v zahradě Střediska volného času (SVČ) Méďa. A pokud navštívíte v pátek 9. nebo v sobotu 10. září koncerty Krnovských hudebních slavností v zahradě SVČ Méďa, můžete získat balíček lázeňských oplatků zdarma a navíc také šanci vyhrát víkendový pobyt v horském hotelu Vidly, rekreaci u přehrady Slezská Harta až pro devět lidí na tři noci a podobně atraktivní ceny.

Co pro to musíte udělat? Stačí se zastavit u stánku Turistického informačního centra Krnov, který bude v zahradě, a přinést s sebou dva doklady o své letní aktivitě. Může to být třeba vstupenka z kina Mír Krnov 70 nebo kterékoliv památky či turistického cíle na Krnovsku.

Také to mohou být účtenky z krnovské kavárny či restaurace, eventuálně doklad o zaplacení ubytování někde v regionu celého Krnovska.

„Ze vstupenek to může být například lístek z prohlídky radniční věže, muzea, synagogy, rozhledny na Cvilíně nebo v Úvalně, zámků v Linhartovech a ve Slezských Rudolticích, ale třeba i jízdenka z osoblažské úzkokolejky," upřesnila Monika Vyležíková z oddělení vnějších vztahů krnovské radnice.

Po předložení vstupenky, účtenky či dokladu a vyplnění krátkého dotazníku si bude moct vybrat ze čtyř druhů lázeňských oplatků. V krabici pak kromě oblíbené pochoutky objevit různé bonusy, jako třeba již zmíněný poukaz na pobyt v Jeseníkách, skipas, volné vstupenky do Wellness centra a podobně.

Akce je součástí hry, kterou na letošní turistickou sezonu připravila společnost Moravian Silesian Tourism ve spolupráci s Euroregionem Praděd a městem Krnov.