Gajdošův projekt, pro který se nadchli pedagogové Základní umělecké školy (ZUŠ) Krnov, bude mít pokračování ve čtvrtek 10. listopadu v Kofola Music Clubu. Koncert v podání krnovských hudebních pedagogů začíná v 19 hodin, vstupné je 80 korun.

Tentokrát půjde o nezapomenutelné písničky z repertoáru kapel, jako jsou AG Flek, Brontosauři, Plavci, Žalman a spol. nebo Javory.

„Zatímco před dvěma roky jsme chtěli s kolegy v projektu Já, písnička představit české písničkáře, klíčem pro výběr písní pro koncert Já, písnička 2 byly české folkové a country skupiny. A proces to nebyl vůbec jednoduchý, protože naše folk a country scéna je velmi bohatá, takže i za další dva roky bude pořád z čeho vybírat.

Volba nakonec padla na skladby, které oslovily nejen mě a mou generaci, ale i generaci našich rodičů," prozradil Ivan Gajdoš.

Tento folkový projekt Ivana Gajdoše se letos už představil na úvodním koncertu Krnovských hudebních slavností.

Pedagogové ZUŠ Krnov zahráli v nádherné úpravě Ivana Gajdoše písničku Hany a Petra Ulrychových Javory. Následoval několikaminutový potlesk. Kdo by chtěl znovu při této písni cítit mráz v zádech nebo tento pocit zažít poprvé, má možnost ve čtvrtek.