Byla to dobrá volba, která přinesla bezbariérový přístup a diváci měli přímý kontakt s účinkujícími. Mohli si zde prohlédnout fotokroniku předcházejících ročníků na plachtách, lemujících hlediště. Organizátoři se rozhodli ukázat zdejšímu hudebně vyspělému publiku dosud neznámé, avšak kvalitní kapely, především žánru folk a folk-rocku.

Indiánské léto se letos poprvé odehrálo v zahradě bruntálského zámku.Zdroj: Pavel Ivánek

Těmi byli Hrnek, Sasaband, Dominika a Spolektiv. Domácí scénu pak zastupovala úspěšná kapela Večery v jednom. Rodinná kapela Noční vlak z Lipiny přivedla nové tváře na vysoké instrumentální úrovni. Do irských a keltských vod zavedla diváky kapela Isara z Jizerských hor, objev loňského roku.

Ocenění sklidil humor jediné slovenské kapely Janko Kulich a kolegium, a především humor zpívajícího právníka a hvězdy festivalu Ivo Jahelky. Bluesový nářez kapely Mike Fojtík a přátelé důstojně uzavřel festival. Památkou na festival pak je turistická známka.

V katolickém kostele v Holčovicích byla 18. září odhalena deska na připomínku dvou evangelických kostelů, které byly zbořeny v roce 1974  v Dolních Holčovicích a ve Spáleném.  V kostele při té příležitosti mluvili o smíření Češi i Němci, katolíci i evange
Češi a Němci vzpomínali společně na zbořené kostely