„Dostali jsme se do play off, takže cíl jsme splnili,“ usmíval se krnovský kouč. „První třetina nám přitom nevyšla. V kabině jsme si něco řekli, pozměnili sestavu a v té třetí jsme výsledek otočili. Kluci hráli dobře,“ pochvaloval si šéf krnovské lavičky. Krnov se v Orlové mohl opřít i o podporu fanoušků. „Fandů bylo v autobuse více než hráčů. Pomohli nám. Byl s námi i Džeky, který to dobře vede,“ přiblížil trenér Krnova.

Hokejový trenér Alois Hadamczik
Expert Hadamczik po výhře nad Ruskem: Krejčí ukázal, že je výraznou osobností

V play off čeká Krnov béčko Frýdku-Místku. „Tohoto soupeře jsem nechtěl. Tak arogantní tým jsem dlouho nezažil. Nechápu tyto mladé kluky, chovají se jako by hráli na olympiádě, přitom v osmnácti jsou pouze v krajském přeboru. Je mi z toho smutno,“ přiznal Pavel Hulva. „My se ale jdeme porvat o dobrý výsledek. Uděláme maximum pro postup,“ slíbil zkušený trenér.

MSK Orlová – HK Krnov 3:5 (2:1, 0:0, 1:4)
Branky: 8. Pacoň (Pytlík, Piš), 19. Špacíř (Čempel), 58. Pacoň (Piš) – 7. Svoboda (Kubík, Weiss), 48. Weiss (Michálek, Mosler), 50. Michálek (Mosler), 59. Havlíček (Michálek, Svoboda), 60. Michálek.
Krnov: Wittek – Mosler, Dohnal, Slavík, Kysela – Svoboda, Kubík, Weiss – Havlíček, Michálek, Ševčík – Závodník, Rubý. Trenér: Pavel Hulva.