Krnov sehrál na domácím ledě s béčkem Frýdku zajímavou partii. „Nevypadlo to s námi dobře. Soupeř si vypracoval až dvoubrankový náskok. Naštěstí jsme se nepoložili,“ podotkl hrdina zápasu, krnovský útočník Radek Vlašánek. „Sice jsme prohrávali, ale po celý zápas jsme byli lepším týmem,“ pokračoval v pozápasovém hodnocení autor tří krnovských branek.

Ve druhé třetině utekl Frýdek na rozdíl dvou gólů, ale Strojosvit to nepoložilo. „Důležité bylo, že se nám dokonce druhé třetiny podařilo vyrovnat. Tím jsme vzali soupeři vítr z plachet,“ míní Radek Vlašánek.

Ve druhé třetí třetině přišly jeho chvíle, když dvěma góly v rychlém sledu strhnul vedení na stranu Krnova. „Padalo mi to tam, ale je to zásluha celého týmu. Potřebovali jsme vyhrát, a to se povedlo. Myslím si, že diváci viděli zajímavý hokej. Výborně nám zachytal brankář Filip Plánovský,“ řekl Radek Vlašánek.

Nyní má Krnov před sebou dva zápasy, ve čtvrtek v Porubě proti místnímu béčku. V sobotu pak v Krystal Aréně hostí Bohumín včele s Markem Ivanem a Miroslavem Javínem. „To Poruby se těším už kvůli Karla Suchánka,“ prones ironicky krnovský útočník. „V sobotu hrajeme doma, na Bohumín se těšíme, pokud budeme v plné síle, vyhrajeme,“ je si jistý Radek Vlašánek.

Výsledky krnovských hokejistů jsou zatím za očekáváním. „Čekali jsme, že na tom budeme lépe. Ale svou daň si vybralo i to, že se špatně scházíme. Nejsme kompletní, tím naše síla klesá,“ uzavřel povídání hrdina sobotního zápasu.

Krnov – Frýdek–Místek B 6:4 (1:1, 3:3, 2:0)
Branky a nahrávky: 2. Tošenovjan (Kysučan, Weiss), 23. Vlašánek (Dohnal, Polok), 38. Nardelli (Beneš), 40. Michálek (Havlíček, Kostovský), 44. Vlašánek (Michálek), 46. Vlašánek (Bednárek, Polok) – 3. Ondráček (Sluštík), 21. Mičulka (Sluštík, Ševčík), 32. Slovák (Hamhalter), 35. Fiala (Vacula)
Krnov: Plánovský – Mosler, Dohnal, Bednárek, T. Michálek, Hon, Vysloužil – Svoboda, Polok, Vlašánek – Kostovský, P. Michálek, Weiss – Kysučan, Tošenovjan, Havlíček - Nardelli, Beneš, Holeš. Trenér: Jaroslav Plánovský