„Měli jsme k dispozici jen jednoho gólmana, sedm beků a šest útočníků, ostatní buď onemocněli, nebo měli pracovní povinnosti," objasnil Michal Piskoř neblahou situaci kolem sestavy a dodával: „Museli jsme dát dva obránce do útoku, hráli jsme na pět beků, dva kompletní útoky a v tom třetím byli na křídlech Faksa s Honem, točili se dva centři."

Krnovští se s favoritem šest minut drželi, přežili i dvě oslabení, ale potom inkasovali v rychlém sledu tři branky. Ovšem nic nezabalili. „Povedlo se nám ještě v první třetině vrátit do zápasu, když jsme se také dokázali dvakrát trefit," povídal krnovský kouč. O snížení se postarali Faksa a Weiss.

Po první přestávce se ale začala projevovat kvalita kopřivnického kádru, jehož hru opět řídil Radek Bonk. „Jejich převaha se musela ukázat. Mají nejkvalitnější kádr z celé soutěže," podotkl Piskoř. Kopřivnice nastřílela do sítě Antonína Mužíka další tři góly.

V poslední části už se dohrávalo, domácí jen uzavřeli na konečných 7:2. „Myslím, že to není zase tak špatný výsledek vzhledem k tomu, kolik nás bylo. Ostatní soupeři tam dostávají větší příděly. Kluci bojovali, hráli docela dobře," hodnotil kouč HK Krnov a pokračoval: „Musím hodně pochválit našeho gólmana Tondu Mužíka, i když dostal sedm gólů, tak pochytal ještě mnoho dalších tutovek."

HC Kopřivnice – HK Krnov 7:2 (3:2, 3:0, 1:0)
Branky a nahrávky: 6. Hrubý (Bonk), 7. Suchý (Bartošák), 9. Štěpják (Hrubý, Bonk), 28. Suchý, 31. Bonk (Hrubý, Štěpják), 38. Mičulka (Bonk, Petružálek), 53. Suchý (Sluštík) – 10. Faksa (Weiss), 16. Weiss (Holiš)
HK Krnov: Mužík – Vysloužil, Bednárek, Tomáš Michálek, Matušinský, Holiš – Tošenovjan, Pavel Michálek, Kubík – Holeš, Weiss, Havlíček – Faksa, Hon. Trenér: Michal Piskoř