Rozhodující náskok si domácí vypracovali v průběhu úvodních dvou třetin. V té první skórovali jednou, v následující hned třikrát, kdežto benešovští se prosadit nedokázali. „Bohužel jsme opět doplatili na to, že se tým nedokázal sejít. Chybělo nám hned několik hokejistů a v podstatě jsme museli hrát na dvě lajny,“ komentoval kouč Horního Benešova Martin Mičola.

V závěrečné části už hostující výběr síť rožnovské svatyně rozvlnil. Dvakrát mířil přesně Skopal a jeden gól připojil i Vrábel, domácí však rovněž přidali tři branky. „Zápas byl vyrovnaný. Rožnov využil domácí prostředí, kompletní sestavu a vyhrát si nakonec zasloužil, i když pohledný hokej to zrovna nebyl. Utkání s Rožnovem jsou vždycky spíše o bojovnosti. V závěru už nám chyběly síly,“ poznamenal dále kouč hornobenešovského celku a na závěr ještě doplnil: „Bojujeme o play-off a momentálně nám patří osmá příčka. Rožnov je za námi a díky vítězství nás stáhl na rozdíl pěti bodů. Věřím však, že si své umístění udržíme.“

HC Rožnov pod Radhoštěm – Horní Benešov 7:3 (1:0, 3:0, 3:3)

Branky a nahrávky Benešova: 44. Vrábel (Hlísta), 49. Skopal (Hlísta), 52. Skopal (Hejhal, Pělucha). Vyloučení: 8:5. Využití: 1:2.
Benešov: Faltus – Pělucha, Vajda, Bendík, Čermák – Hlísta, Fraš, Vrábel – Skopal, Hejhal, Vaněk – Zigmund, Adamec, Ryška. Na střídání: Zeman.