„Vašek je hráč Orlové, ale teď bydlí v Bruntále, tak jsme se dohodli na hostování do konce sezony. Je to velká posila," povídal trenér Krnova Michal Piskoř. Studený se postavil na křídlo prvního útoku vedle Pavla Michálka a Michala Tošenovjana.

Od počátku to byla jasná partie. Krnov lépe bruslil a tlačil se do šancí. V po první třetině vedl o dvě branky a v dalších částech vedení navyšoval. „Měli jsme z Bohumína respekt, v minulé sezoně jsme vedli 5:1 a nakonec prohráli 5:8, ale teď jsme byli jasně lepší," uvedl krnovský kouč.

Nový první útok se hned chytil a zařídil hned pět branek. „Bylo to velké oživení a ostatní se k první lajně přidali, byl to kolektivní výkon," říkal Michal Piskoř.

Po prohraném prvním zápase se krnovský tým dává dohromady. „Čím častěji jsme na ledě, tím je to lepší, postupně si to sedá. Do čtrnácti dnů by se měl vrátit i zraněný Dan Vrábel. V obraně i útoku máme konkurenci, a to nás posouvá výš," uzavřel trenér.

HK Krnov – HC Bohumín 8:1 (2:0, 3:1, 3:0)
Branky a asistence Krnova: 3. Studený (Pavel Michálek), 17. Tošenovjan (Studený, Pavel Michálek), 24. Pavlica (Weiss, Kubík), 35. Pavel Michálek (Hon), 39. Pavel Michálek (Studený), 44. Tošenovjan (Tomáš Michálek), 56. Studený (Pavel Michálek), 57. Kubík (Pavel Michálek).
HK Krnov: Novák – Tomáš Michálek, Hon, Faksa, Havlíček, Vysloužil, Matušinský – Stidený, Pavel Michálek, Tošenovjan – Kostovský, Weiss, Pavlica – Kubík, Holeš, Závodník. Trenér: Michal Piskoř