Rožnov dorazil do Krystal arény i s exopavským univerzálem Radkem Tůmou. Domácí kouč sáhl ke změně na brankářském postu. Mužíka nahradil Plánovský.

„Chtěli jsme udělat změnu. Máme dva gólmany a je třeba aby dostali prostor,“ pronesl trenér Krnova Jaroslav Plánovský. Jinak na rozdíl od duelu v Bohumíně měl téměř kompletní sestavu.

První třetina patřila domácímu Strojosvitu, který si vytvořil dvougólový náskok, a když na začátku druhého dějství zvýšil Polok na 3:0, vypadalo to, že je rozhodnuto. „Měli jsme výborný vstup do utkání, v první třetině jsme i dobře bruslili. Po brance Tomáše Poloka jsme si myslel, že je rozhodnuto, ale jak se ukázalo, nebylo,“ kroutil hlavou domácí kouč a byl konkrétnější:

„I naši zkušení hráči se nevyvarovali chyb. Dovolili jsme dát Rožnovu dvě branky a vrátili jsme ho do hry.“ Naštěstí v polovině zápasu přidal čtvrtý gól Havlíček. „Jenomže hned na začátku třetí třetiny dal Rožnov třetí branku a ze zápasu bylo pěkné drama.

V závěru jsme dokonce hráli dvojnásobné oslabení, ale ustáli jsme ho,“ vydechl si Jaroslav Plánovský. Krnov nakonec vítězství pečetil Vlašánkem.

Krnov – Rožnov 5:3 (2:0, 2:2, 1:1)
Branky a nahrávky: 5. Michálek (Beneš), 19. Beneš (Kysučan, Michálek), 21. Polok (Vlašánek, Dohnal), 30. Havlíček (Michálek, Kysučan), 60. Vlašánek (Kostovský) – 22. Dostál (Fojtů, Babiš), 26. Prycl (Babiš, Švajda), 42. Valentík (Krejčí)
Krnov: Plánovský - Mosler, Dohnal, Kysela, Bednárek, Hon, Vysloužil – Kostovský, Polok, Vlašánek – Beneš, Michálek, Kysučan – Kosina, Havlíček, Tošenovjan. Trenér: Jaroslav Plánovský