Studénka pro letošní sezonu posílila a na ledě to je hodně znát. A byli to právě hosté, kteří se na krnovském ledě ujali vedení. V jedenácté minutě přakonal Mužíka, který se do krnovské branky postavil místo Kolberta, Vacula.

Jenomže odpověď Krnova přišla velice rychle. Pavel Micálek v šestnácté minutě srovnal. Také ve druhé třetině pokračoval vyrovnaný hokej. I přes několik šancí na obou stranách se ani jednomu celku nepodařilo skórovat. Dvě minuty po začátku třetí části se opět dostali do vedení hosté, trefil se Čáň.

Hned za další dvě minuty mohl srovnat opět Pavel Michálek. Byl v úniku faulován a sudí nařídil trestné střílení. Krnovský kapitán však bekhendovým blafákem brankáře nepřekonal. Vyrovnat se povedlo až Ševčíkovi dvě minuty před koncem a přiblížit tak Krnov zisku alespoň jědnoho bodu.

Jenže ani ten nebyl domácím dopřán. V padesáté deváté minutě přišel poslední tlak Studénky a také rozhodující gól. Jeho autorem byl Sluštík, který zajistil hostujícímu celku všechny tři body.

HK Krnov – HC Studénka 2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Branky a nahrávky: 16. Pavel Michálek (Kostovský), 58. Ševčík (Michálek) – 11. Vacula (Mičulka, Kaňkovský), 42. Čáň (Mičulka), 59. Sluštík (Kaňkovský)
Krnov: Mužík – Bednárek, Hon, Dohnal, Tomáš Michálek, Vysloužil, Faksa, Lichý, Olbrecht – Kostovský, Pavel Michálek, Ševčík – Holeš, Weiss, Tošenovjan – Havlíček, Kubík, Otipka – Pavlica. Trenér: Jaroslav Plánovský