V pátečním zápase mezi domácím týmem Krnova a Žďárem nad Sázavou se hrál od úvodního buly vyrovnaný hokej. Domácí hokejisté nastoupili s řadou dorostenců ve své sestavě a chtěli navázat na překvapivé vítězství v Havlíčkově Brodě. V osmé minutě je zaskočil soupeř. Domácí ztratili v středním pásmu kotouč, toho se zmocnil hostující Šimon a po samostatné akci vstřelil vedoucí branku hostů.

Krnovští junioři se snažili a vytvářeli si šance. Hosté se dostávali pod tlak a museli používat nedovolených zákroků. V osmnácté minutě dostali domácí hokejisté možnost hrát přesilovou hru pěti proti třem bránícím hráčům hostů. Po kombinační akci a přihrávce Ševčíka skóroval Slanina a stanovil stav zápasu po první třetině.

Vyrovnaný a bojovný hokej pokračoval i v prostřední části zápasu. Domácí celek byl aktivnější a měl další možnosti ke vstřelení branky. V sedmadvacáté minutě se Krnovským podařilo utkání otočit na svou stranu. Hosté zaútočili a ztratili kotouč v útočné třetině. K němu se dostal střelec zápasu Slanina, projel celým kluzištěm a nekompromisně mezi nohy brankáře hostů zavěsil.

V dalším průběhu utkání se hrál otevřený hokej, ale hráčům scházelo více přesnosti v kombinaci a zakončení. Skóre se tak do druhé přestávky nezměnilo. Do závěrečné třetiny nastoupil Krnov s cílem pojistit své vedení a hosté naopak s viditelnou snahou o vyrovnání. Hrál se útočný hokej, ale branky ani na jedné straně nepřinášel. Krnovští hokejisté hráli taktický hokej z obrany a čekali na chybu soupeře. Hosté otevírali obranu a Krnov toho využíval.

Dva samostatné nájezdy v devětapadesáté minutě na hostujícího brankáře ale domácí Tošenovjan v góly neproměnil. Krnov pak přestál i závěrečný nápor Žďáru nad Sázavou a po vítězství v poměru 2:1 ve svůj prospěch si připsal další dva body do tabulky finálové skupiny prvoligové soutěže juniorů.

HK Krnov – Žďár n. Sáz. 2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Branky: 8. 0:1 Šimon, 18. 1:1 Slanina (Ševčík), 27. 2:1 Slanina.
HK Krnov: Kolbert (Kulhavý) – Ševčík, Haim, Kostovský, Miškov, Tošenovjan - Tomáš Michálek, Mrkva, Wítek, Čermák, Slanina - Faksa, Rypár, Řezníček, Olbrecht, Závodník – Vrbka, Bezděk, Jelen, Havlíček, Svoboda. Trenéři: Antonín Plánovský a Jan Kostovský.