Deník region
1/6 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Vaření v páře je jeden z nejšetrnějších způsobů tepelné úpravy masa i zeleniny
Popis

Vaření v páře je jeden z nejšetrnějších způsobů tepelné úpravy masa i zeleniny

Zdroj: Shutterstock

Dostatečný přísun vitaminů, minerálů a dalších cenných látek závisí také na tom, jak potraviny připravujete
Popis

Dostatečný přísun vitaminů, minerálů a dalších cenných látek závisí také na tom, jak potraviny připravujete

Zdroj: Shutterstock

Pokud vám jídla připravená v páře připadají bez chuti, stačí používat více čerstvých bylinek a vodu nahradit silným vývarem nebo vínem
Popis

Pokud vám jídla připravená v páře připadají bez chuti, stačí používat více čerstvých bylinek a vodu nahradit silným vývarem nebo vínem

Zdroj: Shutterstock

Sous-vide či blanšírování. Možností, jak vařit s pomocí horké vody a páry, je několik
Popis

Sous-vide či blanšírování. Možností, jak vařit s pomocí horké vody a páry, je několik

Zdroj: Shutterstock

Vaření v páře je jednoduché, takže ho zvládne opravdu každý
Popis

Vaření v páře je jednoduché, takže ho zvládne opravdu každý

Zdroj: Shutterstock.com

Doporučujeme vám
Krnovský umělec Svatoslav Böhm zesnul 6. ledna 2023. Vernisáž v krnovské galerii Edel zahájila jeho první posmrtnou výstavu.
Přehrát video

Potlesk pro mistra Böhma. Vernisáže své krnovské výstavy se nedožil

Dodržování rychlosti v Krásných Loučkách u Krnova už dva měsíce měří automatický radar, který také zdokumentuje přestupky.
Přehrát video

VIDEO: Krnovský radar funguje dva měsíce, pokuty za pět milionů

Krnovští fanoušci v akci

Krnovským hokejistům se nedaří, prohráli v Rožnově

Zásahy horské služby v Jeseníkách o prvním únorovém víkendu 2023.

Padající stromy, sněhová bouře. Horští záchranáři měli plno práce

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Vaření v páře je jeden z nejšetrnějších způsobů tepelné úpravy masa i zeleniny
Dostatečný přísun vitaminů, minerálů a dalších cenných látek závisí také na tom, jak potraviny připravujete
Pokud vám jídla připravená v páře připadají bez chuti, stačí používat více čerstvých bylinek a vodu nahradit silným vývarem nebo vínem
Sous-vide či blanšírování. Možností, jak vařit s pomocí horké vody a páry, je několik
Vaření v páře je jednoduché, takže ho zvládne opravdu každý