Zdroj: DENÍK / Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner
Třetí ročník kulinářského festivalu Chuť Jeseníků odstartoval ve čtvrtek 20. června v kavárně Předměstí v Šumperku a potrvá až do konce září. Devítka festivalových restaurací připravují to nejlepší z tradiční kuchyně hor pod Pradědem.
Zdroj: DENÍK/Jan Kastner