Hrálo se vyřazovacím systémem a v úvodním utkání turnaje se utkala družstva SK Uničov a FC Polsko. Po skončení se z vítězství 2:0 po vyrovnaném průběhu utkání radoval SK Uničov.

V dalším střetnutí se utkali žáci FC SO Bruntál a SK SULKO Zábřeh. Zábřeh začal kombinačně velmi dobře a v prvních minutách tahal za otěže zápasu. V dalším průběhu se hra vyrovnala, ale gól do poločasu nepadl.

Ve druhé půli se hráči Bruntálu jak po herní, tak i po fyzické stránce začali více prosazovat a nakonec svého soupeře zdolali těsným poměrem 1:0.

Po přestávce se v prvním odpoledním utkání o 3. a 4. místo utkal SK SULKO Zábřeh a FC Polsko. Úspěšnější byli hráči FC Polsko, kteří porazili SK SULKO Zábřeh jednoznačně 5:0 a vybojovali si třetí místo na turnaji.

V boji o 1. místo se střetly týmy SK Uničov a FC Slavoj-Olympia Bruntál. Herně vyspělí hráči Uničova od první minuty předváděli velice kvalitní fotbal. Bruntálští žáci nenacházeli recept na hru soupeře, ale i přesto bojovali o výsledek.

Po poločasovém výsledku 0:0 přišlo rozhodnutí v 50. minutě, kdy po jediné chybě obrany Bruntálu vstřelil Uničov vedoucí a jedinou branku zápasu a rozhodl tak o svém prvenství.

Konečné pořadí: 1. SK Uničov, 2. FC Slavoj-Olympia Bruntál, 3. FC Polsko, 4. SK SULKO Zábřeh

FC Slavoj-Olympia Bruntál
Slovák, Gono, Kubesa, Musil, Chylík, Strápek, Jiří Ujfaluši, Slavík, Fiala, Švéda, Snokrot, Matěj Kubičík, Jakub Kubičík, Michal Ujfaluši, Flekač. Trenéři: Milan Schovánek, Jiří Ujfaluši