Od ranních hodin se na palubovce bruntálské sportovní haly urputně bojovalo o pohár pro nejlepší tým. K vidění byla řada zajímavých a dramatických utkání, ve kterých se občas i zajiskřilo. Nejlépe turnajem procházel silně poskládaný tým Žluté Ponorky, který se stal i jasným vítězem celého bruntálského halového klání v kopané.

Velký a těsný boj byl o další místa v pořadí, kde nebylo jasno až do skončení závěrečného zápasu turnaje. Po něm se z druhé příčky radovala Břidličná před třetím Gandorem.

Také další pořadí od čtvrtého do sedmého místa bylo hodně natěsnáno a týmy se nakonec seřadily v pořadí Štírci, SK Staré Město, TJ Světlá Hora a pořádající FC Slavoj Olympia Bruntál. Na turnaji se ukázal i poslední Juventus Bruntál.

„Turnaj byl dobře zorganizován a rádi se zúčastňujeme. Byla tady celá spousta kvalitních hráčů a utkání byla většinou velmi těžká a vyrovnaná. Vítězství si ceníme a těšíme se na další," řekl po skončení turnaje kapitán vítězné Žluté ponorky a jinak hráč FC Slavoj Olympia Bruntál a trenér juniorky Sigmy Olomouc Jan Krajčovič.