Byl to vpravdě souboj o první příčku. Albrechtičtí na podzim ještě nezaváhali, Krnovští mají na svém kontě jen jedinou porážku s Hošťálkovy. K té navíc nedošlo na hřišti, na trávníku Krnov protivníka přejel, došlo však k administrativní chybě a utkání bylo kontumováno ve prospěch Hošťálkov. Vítěz Duelu Avízo Krnov by se přes zimní přestávku usídlil na špici tabulky.

Domácí fanoušci, rodiče, připravili malým fotbalistům vskutku fotbalové prostředí. K nim se přidali i fanoušci Krnova. Celé utkání se neúnavně povzbuzovalo, všichni oceňovali každou povedenou akci, a to nejen vlastního celku, ale i hostů.

Fyzicky i fotbalově vyspělejší Krnovští dokazovali hned od začátku, proč poráží i ligová mužstva v Karty Cupu. Albrechtičtí se sice v první polovině zápasu snažili držet krok, ale i tak se hosté dostali do pohodlného vedení 5:0.

Domácí byli sice zklamaní, ale po přestávce nastoupili na hřiště opět s maximálním nasazením. Několikrát se dostavily i dobré příležitosti. Po chybičce krnovského gólmana v rozehrávce domácí svou první a také jedinou branku. Albrechtice měly ještě jednu velkou příležitost skórovat. Rozhodčí odpískal faul a kopala se penalta. Tu však krnovský gólman Šír lapil.

Pak už totiž opět dominovali Krnováci. Čtyřmi dalšími góly si s přehledem zajistili pohodlné vítězství 9:1 a vedení po podzimní část okresního přeboru. Ani domácí se však za předvedený výkon nemusejí vůbec stydět.

FK Avízo Město Albrechcice - FK Krnov A 1:9 (0:5)
Město Albrechtice: Daniel Kmínek, Daniel Unčovský - Jiří Mlčoušek, Adam Liberda, Michal Kvasnica, Josef Hvížď, Roman Škrabal, Patrik Tarabík, Matyáš Tarabík, Jan Mlčoušek, Petr Boček, Lukáš Vyležík, Martin Kocur
FK Krnov A: Vojtěch Šír - Filip Zouhar, Kryštof Horáček, Zdeněk Říha, Ondřej Psotka, Robin Vojtěšek, Tomáš Kolbasa, Bronislava Hofmanová, Petr Hrdlička, Daniel Michálek