Byť v prvním poločase hosté bušili do orlovské obrany, po půlhodině hry otevřel skóre domácí Renta. Nedlouho před přestávkou byl ovšem ve vápně faulován Dohnálek a nařízenou penaltu proměnil Kyselý. Kouči Murovi se povedlo střídání. Do druhého poločasu vyběhl na trávník místo Zatloukala Němec a Slavii začal dělat značné potíže. Během devětačtyřicáté minuty ho při tutové šanci podrazil Ščerba a předčasně putoval pod sprchy. Následnou přesilovku zvládl Slavoj Olympia skvěle.

V šestnáctce se prosadil Češek, poté díky přesně načasované uličce skóroval také Adamovský a čtvrtý bruntálský gól zařídil Kyselý. „Tento hráč naši hru výborně režíroval a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Zápas se povedl také Dohnálkovi, Češkovi anebo Němcovi. Pochvalu však zaslouží celé mužstvo,“ komentoval trenér Bruntálu Antonín Mura. Tomu se o lepším startu do sezony ani nesnilo. Po třech kolech má jeho tým plný počet devíti bodů: „Tohle jsme nečekali. Kdybyste mi řekli, že dáme pět gólů Krnovu, který má jednu z nejlepších obran v soutěži, nevěřil bych. Na druhou stranu, těžcí soupeři jako Háj ve Slezsku, Čeladná a další jsou teprve před námi.“

Slavia Orlová – SO Bruntál 1:4 (1:1)

Branky: 32. Renta – 41. z pen. a 76. Kyselý, 63. Češek, 70. Adamovský. Rozhodčí: Pala – Lakomý, Tomšík. ŽK: Wojnarovský, Schimke. ČK: 49. Ščerba. Diváci: 80.
Bruntál: Jaška – Hrabovský, Dohnálek, Češek (79. Mohyla), Krajčovič (79. Barteska) – Zatloukal (46. Němec), Šustr, Kyselý, Orság (64. Hendrych), L. Kundrátek (84. Blažek) – Adamovský. Trenér: Antonín Mura. (dus)