O vítězství a pohár pro nejlepší tým bojovala mužstva Slavoj Bruntál, Olympia Bruntál, Moravský Beroun, TJ Horní Benešov, TJ Břidličná, Sokol Chomýž a FC Senior Bruntál. V příjemné a přátelské předsilvestrovské atmosféře, která v hale v průběhu dne panovala, byla k vidění celá řada zajímavých utkání velmi dobré úrovně.

Od začátku na sebe upozornili fotbalisté nováčka silvestrovského klání z Chomýže, jenž posílen o hráče z Krnova, předváděl výborné výkony podložené i pěknými góly. Dobře si tradičně vedla Olympia Bruntál a nezaostával ani její městský rival, Slavoj Bruntál. Prosadit se chtěly také ostatní týmy, které spolu svedly vyrovnané boje o umístění na dalších místech tabulkového pořadí.

O vítězství v Silvestrovském turnaji seniorů 2013 se bojovalo až do posledního utkání turnaje. Po vítězství Chomýže nad Olympií Bruntál využili fotbalisté Slavoje mečbolu v posledním duelu s Moravským Berounem a po vysokém vítězství se radovali ze zisku poháru pro nejlepší tým turnaje. Jen vinou horšího skóre skončili na druhé příčce hráči Sokola Chomýž a o bod zpět se na třetím místě umístila Olympia Bruntál.

Velký boj byl o umístění na čtvrtém až sedmém místě, kde na tom byl nakonec nejlépe čtvrtý Horní Benešov před pátým FC Senior Bruntál, Moravským Berounem a poslední sedmou Břidličnou. Nejlepším střelcem Silvestrovského zápolení se stal po zásluze s 9 brankami Tomáš Rutkovský ze Sokola Chomýž.

„Blahopřeji vítězům, ale chtěl bych poděkovat všem hráčům za účast na turnaji, za výkony a i za vystupování, kterým přispěli k výborné atmosféře v hale. Poděkování patří také rozhodčím, kteří přispěli k vydařenému turnaji nemalou mírou. Věřím, že se v příštím roce opět sejdeme," uvedl po skončení turnaje jeho vedoucí Jiří Stanovský.