Rýmařovský celek hrál ve skupině B, kde se střetl s týmy Krnova, Juventusu Bruntál a Avízo Město Albrechtice. V prvním utkání se utkali hráči Jiskry s týmem Krnova a po těžkém a vyrovnaném boji podlehli 0:2. Další zápas sehráli mladíci Rýmařova s Avízem Město Albrechtice.

V dobrém zápase si po vyčerpávajícím výkonu Rýmařov připsal bod za remízu 1:1. V posledním utkání ve skupině porazil Rýmařov družstvo Juventusu Bruntál 3:0.

Vzhledem k tomu, že jak Rýmařovští, tak i domácí nasbírali stejný počet bodů, skóre i poměr branek byl stejný, musel o postupujícím rozhodnout další vzájemný zápas. Po urputném boji se nakonec z postupu radoval Rýmařov, který rozhodující duel vyhrál 1:0.

V semifinále se potkala Jiskra Rýmařov s doposud neporaženým Vrbnem pod Pradědem. Ještě dvě minuty před koncem byl stav 1:1 a pořadatelé se už chystali na penaltový rozstřel. Rýmařovští ale v závěru stačili dát během minuty tři branky a zajistili si postup do finále.

V závěrečném finálovém utkání tahal za delší konec krnovský tým starší přípravky, který si vítězstvím v poměru 4:1 zajistil i prvenství v celém turnaji.

V dresu rýmařovské přípravky, která nastoupila pod vedením Pavla Žvačáka a Petra Pally v sestavě Skipala, Petrek, Köhler, Černý, Zapletal, Palys, Schwarz, Bubelová a Drábek, se střelecky na turnaji prosadili sedmi góly Filip Köhler a třemi Tomáš Palys.